Harmsen, Keurslager

Worstmakrij

De ambachtelijke worstmakerij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. 5 dagen per week bereiden onze worstmakers Tonny en Wilko, beiden met zeker 15 jaar ervaring, de lekkerste worsten voor u in onze eigen worstmakerij. 95 % van onze worsten wordt zelf geproduceerd, waardoor we de smaak en kwaliteit aan uw en onze wensen kunnen aanpassen. 
Onze huisgemaakte rookvlees, beenham en rookworst zijn alom bekenden menige klant rijdt hier graag een stukje voor om.
Elke dag komen diverse producten uit onze rokerij. Wij roken op traditionele wijze met beukenzaagsel en jeneverbes. 

HUISGEMAAKT RUNDERROOKVLEES op authentieke wijze bereid! Het runderrookvlees is ambachtelijk en puur van smaak.

Ijsselham

Een echte specialiteit van Keurslagerij Harmsen is de IJsselham. De IJsselham is een rauwe ham afkomstig van varkens uit de streek Salland. 
Om een speciale smaak aan deze ham te geven, is de ham op traditionele wijze gezouten, waarna de rauwe ham 1 jaar wordt gedroogd. Doordat de ham alle tijd krijgt om op smaak te komen, ontstaat er een ham van hoge kwaliteit met een unieke smaak.

Nu weer volop voorradig!

Pata Negra

Tevens een heerlijke specialiteit: Pata negra. Het bijzondere van deze Spaanse ham is dat deze wordt bereid uit het vlees van een speciaal varkensras; het raszuivere, zwarte Iberische varken dat uitsluitend voorkomt in het zuidwesten van het Iberische schiereiland.

De varkens worden buiten gehouden en krijden alleen natuurlijk producten te eten zoals kruiden, knollen of vruchten. Zoals bij veel specialiteiten met een lange traditie steunt men ook bij de bereiding van deze Pata negra op kennis van het oude handwerk en voldoende tijd. De populaire ham rijpt bijvoorbeeld tussen de 14 en 36 maanden tot hij zijn volledige aroma heeft verkregen. Pata negra wordt op een bijzondere wijze in de bergen gedroogd. De traditionele productiemethoden staan natuurlijk garant voor de beste kwaliteit, maar zorgen ook voor de beperkte productie en de hoge prijs.

Men kan de ham het best op kamertemperatuur in kleine, dunne plakjes eten. De unieke smaak komt het best puur met wat brood tot uiting. Een aangesneden ham moet op een droge, koele plaats bewaard worden.
 
Proef zelf ook eens deze zeer bijzondere, smakelijke ham!

Naegelhout

Naegelhout is een traditioneel huisgemaakt streekproduct. De naegelhout wordt gemaakt van een rundermuis en zeker 3 maanden gedroogd. 
Hierna heeft de naegelhout zijn specifieke smaak verkregen.
Zeer dun gesneden is de naegelhout heerlijk als snack of voor op de boterham. Maar kan ook goed gebruikt worden als carpaccio.

Harmsen, Keurslager

Dorpsstraat 6a
7431CK Diepenveen
0570591275
0570591000

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten