Harmsen, Keurslager

Winterbarbecue

Ook in de koudere maanden is het erg leuk én lekker om te barbecuen. Gezellig met vrienden of familie in een tent of buiten bij een vuurkorf of heater. Zet de barbecue aan of bereid uw producten in een buitenkeuken. Natuurlijk kunnen hierbij onze specialiteiten niet ontbreken. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw barbecuemenu.

Shaslick per stuk € 1,79
  varkensvlees, spek, ui, paprika    
Hawaïspies per stuk € 1,79
  kip met ananas    
Biefstukspies 100 gram € 2,69
Varkenssaté, 3 stuks per portie € 1,79
Kipsaté, 3 stuks per portie € 1,99

Kippendijspies
mals kippenvlees

100 gram € 1,59
- Toscaanse spies 100 gram € 1,95
  kalkoen, knoflook pommodori            
Spareribs 100 gram € 1,39
  voorgegaard    
Barbecueworst naturel 100 gram € 1,00
Barbecueworst Diepenveens 100 gram € 1,25
  (met mosterd en spek)    
Barbecueworst frans 100 gram € 1,25
  met tuinkruiden en knoflook    
Keurslager burger 100 gram € 1,25
  mager rundergehakt
Gemarineerde varkensfiletsteak 100 gram € 1,69
  diverse smaken    
Pepersteak 100 gram € 1,99
  gemarineerde biefstuk    
Lamsrack 100 gram € 4,25
  naturel of gemarineerd    
Varkenshaassaté 100 gram € 2,25
Vleesfakkel per stuk € 1,50
speklapje op spies    

 
 

   

Specialiteiten

Rib eye
  van Aberdeen Angus
- Ossenhaasspies
  met alleen mar blokjes ossenhaas
- T-bone steak 
- Entrecote
  van Aberdeen Angus
- Kalfsentrecote 
  het mooiste en smakelijkste deel van het kalf
-
 Rib roast
  meer belegen, vaak iets groter stuk
- Lamsfiletbrochette
- Mixed grill spies
  varkenshaas, ossenhaas, lamsfilet
-
 Pollo piri piri 
  pittig gekruide kipfilet

Salades

Rundvleessalade
- Aardappelsalade
  met spekjes
- Huissalade
  
basis van rundvlees met een kruidige saus
- Pastasalade
- Holsteindersalade
- Appel meloensalade*
- Hollandse rauwkostsalade*
- Vers fruitsalade*
- Griekse salade*

  met olijven, feta, ui, etc.

* Deze salades zijn in een barbecuemenu verkrijgbaar tegen geringe meerprijs.

Sauzen

Knoflooksaus
- Zigeunersaus
- Cocktailsaus
- Satésaus
- Piri-piri saus, pittig
- Cumberlandsaus, zoet
- Joppiesaus, met een uitje
- Beenhamsaus
- Ui-bieslooksaus

 Vis & vegetarisch
Garnalenspies
- Zalmspies
- Vegetarische groenteschijf

- Vegetarische shaslick
- Vegetarische saté
- Vegetrarische hamburger

Groot vlees (voor uw Egg etc)

Met een mooie buitenkeuken (of dichte barbecue) is het prachtig om hierop eens een groter stuk vlees klaar te maken. Ook hiervoor hebben we tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld:

Runder Rib Roast,
mooi doorregen rund vlees van Aberdeen Angus
*
Beenham,
vooral leuk in de aspergetijd
*
Rib eye
*
Hele kip, 
op een bierblik
*
Lamsbout, 
in het hooi
*
Varkensrib, 
met of zonder been in knoflookmarinade
*

Lamsrack Provençaal
*
Spare ribs 
om helemaal zelf te garen
*
Kalfslende
 
Kernthermometers zijn ideaal om te gebruiken bij het bereiden van grote stukken vlees.
 
Na het bakken mooi snijden en eventueel uitserveren met een lekkere salade en gebakken aardappeltjes.

Harmsen, Keurslager

Dorpsstraat 6a
7431CK Diepenveen
0570591275
0570591000

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten